Facebook

Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
TOP termékek
Partnereink
Blog
2017.06.09 14:34

Mákolaj pozitív hatásai

Miért fogyasszunk mákolajat?

A hidegen sajtolt mákolajnak elsősorban a csontritkulás kialakulásának megelőzésében van jelentős szerepe. Teljes mértékben ideális kálcium pótlásra. Mivel  magas a kalcium és foszfortartalma, így rendszeres fogyasztásával megnő a csontok kálcium tartalma, csökkentve ezáltal a törések veszélyét.

 

További pozitív hatása, hogy segít a tejallergiás gyerekek kálcium pótlásában is. A mákolaj igen gazdag vasban, ezért fogyasztása kismamák, vegetáriánusok, idősek, gyerekek és szülés előtt álló nők, illetve vérszegénységben szenvedők számára ajánlott.

 

A hidegen sajtolt mákolaj magas vérnyomás és alvászavarok esetén is nagy segítség, ilyenkor célszerű este lefekvés előtt fogyasztani egy kicsit.

 

Nem utolsó sorban pedig erősíti az idegrendszert, amire a mai rohanós, stresszes világban igen nagy szükség  van.

 

Nagyon fontos megemlíteni, hogy ha csontritkulás ellen szeretnél küzdeni, vagy már meglévő csontritkulásban szenvedsz, akkor mindenképpen folyamatosan és legalább 1-1.5 éven keresztül kell fogyasztanod mákolajat, mert a kalcium lassan épül be a csontokba.

 

Kérlek légy körültekintő, amikor vásárolsz. Nem mindegy, hogy  milyen terméket vásárolsz. Sokszor elrejtik a termék címkén, hogy a mákot hőkezelik vagy egyéb eljárásnak vetik alá.
Ha élvezni szeretnéd a hidegen sajtolt mákolaj nyújtotta pozitív, jótékony hatást, akkor kizárólag csak megbízható helyről vásárolj, győződj meg arról, hogy valóban 100%-ban természetes, tiszta hidegen sajtolt mákolajat vásárolsz.

 

Gondolom annak te sem örülnél, ha 1-1.5 éven át fogyasztanád a mákolajat,s nem érnéd el a kívánt hatást a fogyasztott mákolaj minőségének köszönhetően. Mi történik ilyenkor? Vagy választasz egy másik olajat vagy abbahagyod és lemondasz a jótékony hatásokról…..

 

Webáruház készítés