Kategóriák
Facebook

Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


ÉLÉSKAMRA HOLLAND KAKAÓS DESSZERT PUDING ÉS TORTAKRÉM ALAPPOR SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT 60 G (GLUTÉNMENTES, PALEO, CUKORMENTES)

ÉLÉSKAMRA HOLLAND KAKAÓS DESSZERT PUDING ÉS TORTAKRÉM ALAPPOR SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT 60 G (GLUTÉNMENTES, PALEO, CUKORMENTES)
590 Ft

Diétázók számára fejlesztettük, akik a szénhidrát csökkentett, rostban gazdag táplálkozást tartják szem előtt és kerülik a gyors felszívódású ételek fogyasztását. Összetett ételérzékenységben is ajánljuk, mert a mandulán kívül semmilyen más kötelezően jelölendő allergént nem tartalmaz.


Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, akár beilleszthető izulin rezisztens és cukorbetegek étrendjébe is, illetve azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.

  • Pontosan mit tartalmaz a pudingpor?


    Összetevők: nyílgyökér liszt, holland kakaó (20-22%-os zsírtartalmú) mandula liszt, manióka liszt, bambuszrostliszt




    Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.


    Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.


    Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem. Allergén anyagok vastagon szedve.


     


    ALAPRECEPT


    Hozzávalók:



    • 1 csomag pudingpor

    • 450 ml növényi tej vagy egyéb tej (pl TOTU tej)

    • ízlés szerint 30-50 g diéta szerinti édesítő




    Egy csomag pudingpor 3 adag desszertet tartalmaz.






    Elkészítési javaslat



    A tasak tartalmát a 30-50 g diéta szerinti édesítővel és kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 350 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.






    Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 300 ml növényi tejjel készítsük, hogy jóval sűrűbb legyen.



    Forró csokoládé: 20 g Holland kakaós desszert pudingport mérjünk ki, keverjük el édesítővel és 100 ml tejjel. Hozzáadunk még 150 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. Bögrébe töltve forró csokoládéként fogyasztjuk.



     



    Tápanyagtartalom 100 g pudingporban


















































    Energia kJ
    1279,9
    Energia kcal
    304,1
    zsír
    8,4g
    amelyből telített zsírsavak
    3,4g
    szénhidrát
    39,6g
    amelyből cukrok
    0,7g
    ebből hasznosuló szénhidrát
    39,6g
    ebbő poliolok
    0g
    fehérje
    15g

    0,1g
    rost
    17,8g



    Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva.


    Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.




    Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.


    Száraz, hűvös helyen tartandó.


     

  • EAN
    5999887064715
    Gyártó
    Paleolit Éléskamra
    Cikkszám
    141000126
Webáruház készítés