Kategóriák
Facebook

Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


ÉLÉSKAMRA KRÉMES DESSZERT KÁSA ALAPPOR SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT 90 G

ÉLÉSKAMRA KRÉMES DESSZERT KÁSA ALAPPOR SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT 90 G
  • ÉLÉSKAMRA KRÉMES DESSZERT KÁSA ALAPPOR SZÉNHIDRÁT CSÖKKENTETT 90 G
590 Ft



Szénhidrátban szegény, rostban gazdag, natúr ízú kása. Teljesen semleges ízű, sem vanília, sem egyéb ízesítő nem került hozzá, hogy méltán legyen alapja a Te fantáziád szerint édesített desszertekhez. Adhatsz hozzá fahéjat, gyümölcsöket, csokit, kakaót vagy bármely más kedved szerinti finomságot. 


Diétázók számára fejlesztettük, akik a szénhidrát csökkentett, rostban gazdag táplálkozást tartják szem előtt és kerülik a gyors felszívódású ételek fogyasztását. Összetett ételérzékenységben is ajánljuk, mert a mandulán kívül semmilyen más kötelezően jelölendő allergént nem tartalmaz.


Jó szívvel ajánljuk fogyókúrázóknak, diétázóknak, paleolit életmód híveinek, akár beilleszthető izulin rezisztens és cukorbetegek étrendjébe is, illetve azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges napi táplálkozást.






  • Összetevők: cassava dara, manióka liszt, őrölt mandula, bambuszrost liszt 



    Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.



    Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.



    Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt sem. Allegén anyagok vastagon szedve.



     



    ALAPRECEPT



    Hozzávalók:




    • 30 g Krémes desszert kása alappor

    • 220 ml növényi tej vagy egyéb tej (pl TOTU tej)

    • ízlés és diéta szerint 20-30 g édesítő




    Egy csomag desszert kása 3 adagot tartalmaz.



    Elkészítési javaslat



    30 g Krémes desszert kását 20-30 g diéta szerinti édesítővel és kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 120 ml növényi tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük.  Fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.



    Készíthető csak forró tejjel felöntve is: a desszert kására 220 ml forrásban lévő növényi tejet öntünk, és édesítjük. Gyors mozdulatokkal megkeverjük néhányszor. Légmentesen lefedjük egy kistányérral, így hagyjuk 3-5 percig, hogy a gőzben megpuhuljon. Ízlésünk szerint díszítve, ízesítve fogyasztjuk hidegen vagy melegen.



    Ha tortakrémnek vagy süteményekbe használjuk, akkor 1 adagot 150 ml növényi tejjel készítsünk, hogy jóval sűrűbb legyen.



     



    Tápanyagtartalom 100 g pudingporban


















































    Energia kJ
    1261,5
    Energia kcal
    300,4
    zsír
    11,7g
    amelyből telített zsírsavak
    0,3g
    szénhidrát
    42,9g
    amelyből cukrok
    3,6g
    ebből hasznosuló szénhidrát
    42,9g
    ebbő poliolok
    0g
    fehérje
    8,6g

    0,0g
    rost
    9,5g



    Kinek ajánljuk?



    • Édes szájú gyerekeknek

    • Sütizős felnőtteknek

    • Nyaralás alatt

    • Otthoni szünidőben

    • vagy ha csak pár perced van..

  • EAN
    5999887064722
    Gyártó
    Paleolit Éléskamra
    Cikkszám
    141000125
Webáruház készítés